Installatie en keuring van stookolie met Cedicol certificaat

Ook verwarmingsinstallaties op mazout kennen geen geheimen voor ons. Wij zorgen voor de installatie en de keuring van uw verwarming op stookolie. We hebben bovendien een Cedicol certificaat op zak, dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en expertise.

 

Onderhoud van uw verwarming

Wist u dat een jaarlijks onderhoud van uw installatie op stookolie en een tweejaarlijks onderhoud van uw gasinstallatie verplicht is? Dillen zorgt ervoor dat uw verwarming voldoet aan de veiligheidsnormen. Bovendien helpen we u besparen: een prima verbranding, met een minimum aan rendementsverlies. Na ieder onderhoud ontvangt u van ons uiteraard een officieel attest. Zo bent u steeds in orde voor uw brandverzekering.

 

Meer informatie?

Laat het ons dan weten via het contactformulier. Voor een dringende interventie contacteert u ons best meteen telefonisch.

 

Kwaliteit in centrale verwarming, van leidingwerk tot verwarmingsketel

Uw bestaande woning is nog niet voorzien van centrale verwarming? Of u denkt er aan over te schakelen van mazout op gas? Dillen maakt er werk van. Zowel grote als kleine projecten nemen we ter harte in heel Oost-Vlaanderen en Antwerpen, maar ook in andere regio’s.

 

Wij maken u graag warm voor onze:

  • Installatie van verwarming op gas of mazout
  • Keuring en onderhoud van verwarming op gas of stookolie
  • Service voor dringende herstellingen

 

Een meewerkend patroon, ondersteund door een klein team ervaren vakmannen, biedt u al 17 jaar lang onevenaarbare kwaliteit en service, een efficiënte en persoonlijke aanpak en een zorgeloos vertrouwen. Kunnen wij ook aan u bewijzen dat we als klein bedrijf groots zijn in service én tegelijk beschikken over alle nodige certificaten en actuele kennis voor een perfecte realisatie?

 

Dillen: Cerga-installateur natuurlijk!

Dillen maakt het verschil als Cerga-gasinstallateur. Het Cerga-kwaliteitslabel hebben we verdiend. Zo verzekeren we dagelijks dat we uw verwarming met 100 % kwaliteit, veiligheid, professionaliteit en vakmanschap uitvoeren, inclusief gaskeuring. Dit steeds volgens de laatste reglementeringen en normen, waarvoor we verplicht permanente bijscholing volgen. De installatie van uw verwarming wordt bij Dillen standaard voorafgegaan door een gratis plaatsbezoek. Zo krijgen we een perfect beeld van uw situatie en kunnen we uw verwarmingssysteem volledig op maat realiseren. Wij vertrouwen steevast op de doorwinterde kwaliteit van Viessman ®, Vaillant ® en Junkers ® verwarmingsketels, terwijl u zorgeloos kunt rekenen op een perfecte plaatsing. We scholen ons immers non-stop bij om hun producten door en door te kennen.