Wilt u een vrijblijvende offerte?

U kunt ook een offerte of meer informatie aanvragen hetzij telefonisch op het nummer 09/391 29 44 of per e-mail info@dillenbvba.com

 

Voor het onderhoud en herstellen van centrale verwarming, zijn wij vooral actief in de regio Stekene, Moerbeke-Waas, Sint-Gillis-Waas, Waasmunster, Beveren, Dendermonde, lokeren.

Onderhoud van centrale verwarmingsketel

Wij zijn een vakkundig bedrijf waarbij persoonlijke klantgerichtheid en service hoog in het vaandel staan

 

Om een goede en correcte werking van je verwarmingsinstallatie te garanderen is het essentieel de cv-ketel goed te onderhouden. Doe je dit niet, dan bestaat de kans dat je ketel minder gaat renderen en zelfs schadelijke gevolgen kan hebben voor je gezondheid.

 

Heeft uw Centrale verwarming onderhoud nodig? Dan bent u bij Dillen aan het juiste adres !.. Tijdens het onderhoud van uw centrale verwarming maken we de brander en warmtewisselaar schoon en controleren de elektronica. Ook controleren we de afsluiters, ontluchters en de gas- of mazoutkraan. En we stellen de gas- of mazouttoevoer naar de brander af.. We ontluchten de CV installatie en vullen het systeem zonodig bij.

Herstellen van Centrale verwarmingsketel

Een kapotte verwarmingsketel komt altijd ongelegen. Warm water en een goed werkende verwarming zijn nu eenmaal vormen van comfort waar u zeker in de winter niet zonder wilt zitten. Helaas is de reparatie van storingen vaak alleen mogelijk door een monteur. Gelukkig bieden wij van Dillen bvba nu uitkomst. Een monteur van Dillen BVBA zal na melding van een storing snel voor uw deur staan, om vakkundig en adequaat voor de reparatie van uw CV ketel te zorgen.

 

Problemen met uw verwarming of CV-ketel ? Contacteer dan Dillen bvba uit Stekene op het nummer 0472/862465 of op het nummer 09/391 29 44  of per e-mail info@dillenbvba.com.

 

Wij laten u nooit in de kou zitten!